První trailer: American Sniper Clinta Eastwooda

Vydáno: 03.10.2014 10:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Bradley Cooper se představuje v hlavní roli dramatu režiséra Clinta Eastwooda, v němž ztvárňuje skutečnou osobu Chrise Kylea, "nejsmrtonosnějšího" snipera v americké válečné historii. Trailer slibuje mnohé.
American Sniper měl původně režírovat Steven Spielberg, nakonec ale projekt připadl jinému filmovému veteránovi, Clintu Eastwoodovi. Změna na tvůrčím postu však nevadí, protože první teaser/trailer na očekávané válečné drama je hodně působivým zážitkem, který nám dovolí pohlédnout na válečný konflikt hledím odstřelovací pušky. V příběhu podle skutečné události si Bradley Cooper zahraje příslušníka U.S. Navy Seal Chrise Kylea, který si za své čtyřleté působení v Iráku vysloužil označení "nejsmrtonosnějšího" snipera v americké válečné historii.

Upoutávka výňatkem z jedné odstřelovací rutiny naznačuje, že film bude přecházet mezi hrdinovým pracovním a osobním (rodinným) životem a dilematy, jež si tato profese nese neodmyslitelně s sebou. Když navíc začne Eastwood zintenzivňovat byť jen jeden výstřel ze sniperky znepokojující hudbou a střihem, přejete si, aby si stejné kvality zachoval film i do kina. Budeme držet palce. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a dvě fotografie. Snímek dorazí do kin 15. ledna 2015.

Originální trailer filmu American Sniper


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY