The Water Diviner: Režijní debut Russella Crowea v traileru

Vydáno: 02.10.2014 15:58 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Russell Crowe režíruje sám sebe v příběhu australského muže, jenž cestuje do Turecka za účelem zjistit, co se stalo s jeho syny, kteří bojovali v první světové válce. Bude The Water Diviner stát za to?
Přidá se nakonec Russell Crowe k plejádě úspěšně režírujících herců? Jeho trailer na prvotinu The Water Diviner totiž vypadá jako film mnohem zkušenějšího tvůrce, ne toho začínajícího - vše samozřejmě může být v kinech jinak, ale řemeslně zručná upoutávka nešlape vedle a nabízí střihově i zvukově ošetřený materiál, který dokáže nalákat na solidní drama odehrávající se po první světové válce.

Konkrétně čtyři roky po bitvě o Gallipolli v Turecku, kam také cestuje australský farmář (Crowe), aby zjistil, co se stalo s jeho třemi syny, kteří narukovali do armády a jsou prohlášeni jako nezvěstní. Během této cesty si také vypěstuje romantický vztah s istanbulskou majitelkou hotelu (Olga Kurylenko). The Water Diviner zkrátka vypadá jako přesvědčivý debut nabízející jak silné lidské drama, tak i neokoukanou australskou perspektivu na první světovou válku, tak doufejme, že nejde jen o dílo zručných střihačů traileru.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete dvě fotografie a plakát. Snímek dorazí do českých kin 15. ledna 2015.

Originální trailer filmu The Water Diviner


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY