Top 20 ČR: Tři bratři patří na vrchol

Vydáno: 02.10.2014 07:00 - Alžběta Fridrichová | foto: facebook tvůrce

Po týdenní přestávce, kdy si zlatou medaili na okamžik přivlastnila novinka Labyrint: Útěk, se Tři bratři opět vrátili do čela žebříčku. Bronz získala novinka Equalizer.
Fotografie z filmu Labyrint: Útěk / The Maze RunnerTři bratři nepotřebovali k návratu na vrchol víc než zůstat na svých tržbách z minula. Posledně více než dvouapůlmilionový Labyrint: Útěk přišel o čtyřicet procent a zlatou příčku o necelých sto tisíc minul. Premiéra thrilleru s Denzelem Washingtonem Equalizer už na jedničku ztrácela přes čtvrt milionu, ale přesto s náskokem před komedií Fakjů pane učiteli obsadila třetí příčku. Na pětku sklouznul akčňák Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil.

Nečekaný comeback se o víkendu podařil úspěšné pohádce Jak vycvičit draka 2, která se z jedenáctky vrátila zpátky do první desítky na šesté místo, z něhož vyšoupla Želvy Ninja s Megan Fox. Oproti minule si vzájemně prohodily místa snímky Sex Tape a Zůstaň se mnou, přičemž lechtivá komedie, v níž si hlavní roli nemohl zahrát nikdo jiný než Cameron Diaz, byla tou, jež skončila na osmičce. Poslední příčku v první půlce získal mysteriózní thriller Dřív než půjdu spát, zatímco na Pošťáka Pata už zbyla jen jedenáctka.

Fotografie z filmu Letadla 2: Hasiči a záchranáři / Planes: Fire & RescueDrobně si polepšili Strážci Galaxie a na třinácté příčce se umístila další z novinek, americké drama Výchozí bodLucy a Láska na kari stagnují na čtrnáctém a patnáctém místě, zatímco snímky Pod zemí a Dárce se propadly o čtyři stupně. Po jedné příčce kleslo skóre filmů Nejhledanější muž a Letadla 2: Hasiči a záchranáři a dvacítkou uzavírá žebříček předpremiéra německého animovaného snímku 7 trpaslíků.

Krom toho se v první říjnové vlně novinek dočkáme také adaptace bestselleru Zmizelá, dokumentu Příběh dětí a filmu a estonského dramatu Free Range - Balada o přijetí světa.

TOP 20 ČR: VÍKEND OD 25. 9. 2014

  1. Tři bratři 1,7 mil.
  2. Labyrint: Útěk 1,6 mil.
  3. Equalizer 1,3 mil (novinka)
  4. Fakjů pane učiteli 1,1 mil.
  5. Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil 400 tis.
  6. Jak vycvičit draka 2 394 tis.
  7. Želvy Ninja 370 tis.
  8. Sex Tape 367 tis.
  9. Zůstaň se mnou 347 tis.
  10. Dřív než půjdu spát 295 tis.

  11. Pošťák Pat 292 tis.
  12. Strážci Galaxie 272 tis.
  13. Výchozí bod 257 tis. (novinka)
  14. Pod zemí 217 tis.
  15. Lucy 199 tis.
  16. Láska na kari 194 tis.
  17. Dárce 169 tis.
  18. Nejhledanější muž 157 tis.
  19. Letadla 2: Hasiči a záchranáři 147 tis.
  20. 7 trpaslíků 145 tis. (předpremiéra)
 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY