Elizabeth Banks a Jada Pinkett-Smith budou Bez kalhot

Vydáno: 30.09.2014 11:00 - | foto: H.C.E.

Chick flick Bez kalhot v kinech po celém světě utržil přes 160 milionů dolarů, což je vzhledem k nízkému rozpočtu (uvádí se pouhých sedm milionů) pro studio signál, aby vzniklo pokračování. O čem bude a kdo se přidá?
Český plakát filmu Bez kalhot / Magic MikeBez kalhot nebylo jenom chick flickem, ale i velmi důmyslnou a chytře vystavěnou i odvyprávěnou společenskou satirou. Proto mnozí ztratili o pokračování zájem, jakmile se dozvěděli, že na něm nebude participovat režisér Steven Soderbergh. Ukázalo se ale, že dvojku sice nebude režírovat, ale aspoň ji nasnímá, protože se postaví za kameru. V titulcích ale jeho jméno nehledejte, bude totiž uveden pod jedním ze svých pseudonymů jako Paul Andrews.

A o čem že pokračování bude? Magic Mike XXL se bude odehrávat tři roky po skončení prvního, ve kterém titulní Mike pověsil své slipy na prádelník a opustil branži. Striptéři z klubu Králové Tampy se chystají udělat totéž, ale ještě předtím chtějí uspořádat poslední vystoupení v Myrtle Beach. A Mike by na ně měl dohlédnout. Oficiální synopse přitom slibuje, že se kluci svlečení podívají do různých míst a dojde k několika překvapením.

Pro mnohé je důležitější pánské osazenstvo, ale nepočetný zástup hereček rozšíří Elizabeth Banks, Amber HeardAndie MacDowell a Jada Pinkett Smith. A k nim se přidá Donald Glover, u kterého je otázkou, jestli bude jedním ze striptérů.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY