Kdy uvidíme první trailer na Avengers: Age of Ultron?

Vydáno: 29.09.2014 08:58 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhá marvelovská týmovka, kterou vyvrcholí dosavadní Fáze II, je naplánována na 30. dubna příštího roku. Po několika fotkách by měl konečně dorazit i trailer, který bychom mohli vidět v horizontu několika týdnů.
Comic Con plakát filmu  / Avengers: Age of UltronNejnovější internetové zvěsti hovoří o tom, že bychom se záběrů z chystané marvelovky Avengers: Age of Ultron měli dočkat už za několik týdnů, konkrétně 6. listopadu. Ruský server FilmPro totiž informoval o tom, že se první trailer bude v kinech promítat před sci-fi Interstellar Christophera Nolana. Pravdivost tomu zatím přisuzovat nechceme, ale z hlediska toho, že většina květnových marvelovek v tomto termínu (šest měsíců před premiérou je standardní doba, kdy blockbustery začínají své kampaně) své upoutávky uvedla...

Jediný otazník tak visí nad tím, proč by chtěl Marvel zveřejňovat trailer před filmem, který patří společnostem Paramount a Warner Bros. Třeba se ale jen z ruské strany jedná o dezinformaci a upoutávku mnohem logičtěji uvidíme před marvelovským animákem Velká šestka, jenž vstupuje do amerických kin stejně jako Interstellar.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY