Jaké jsou první ohlasy na Nolanovu sci-fi Interstellar?

Vydáno: 22.09.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Očekávané sci-fi Interstellar má premiéru až 6. 11., ale již v těchto dnech se konají první projekce pro herce, tvůrce a V.I.P. Na sociálních sítích se proto začaly objevovat první názory, které jsou velmi pochvalné.
Plakát filmu  / InterstellarPodle spolehlivého zdroje je Interstellar nejlepším filmem Christophera Nolana. "Spielbergovsky" hřejivý, přitom "kubrickovsky" chytrý, stojí ve shrnutí názoru. Přirovnání je z části na místě, protože Interstellar měl původně režirovat Steven Spielberg. Jiný zdroj tvrdí, že "až Spielberg film uvidí, tak se zastřelí". 

A co na film říkali herci? Matthew McConaughey vyzdvihuje epické měřítko a ambici, která jde dál než v případě Počátku a batmanovské trilogie. Anne Hathaway má za to, že nejde o suchý, vědecký (sci z onoho "fi") film. Interstellar dle ní má puls, teče mu krev v žilách. Co ale jiného čekat od herců než reklamně mlhavá prohlášení a posilování již tak nezdravého hypeu? Jsou za to přece jenom placeni. A aby skepse nebylo málo, V.I.P. přece jenom budou lidé, kteří jsou na tvůrce či herce napojeni, a tak nebudou mít zájem šířit cokoliv negativního před premiérou, u které návštěvnost může ovlivnit i pozitivní šeptanda.
 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY