Flash se mihne ve dvou superrychlých spotech

Vydáno: 22.09.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Letní sezóna blockbusterů skončila. Potenciálně oscarové tituly jsou uváděny až koncem roku. Jak období vyplnit? Studia si ví rady a mají odpověď: novými seriály. Jedním z nich je i Flash.
Grant Gustin ve filmu  / The FlashFlash již jednou zkoušel, nakolik se mu povede v televizi. I přes burtonovsky potemnělé ladění nebyla sledovanost nijak zvlášť závratná a seriál skončil první sezónou (a několika později vydanými filmy, které ale byly sestřihem více epizod - a byly ve své době dostupné na VHS i u nás). Tentokrát se tvůrci pojistili propojením osudů Flashe a Arrowa, jak je dnes v případě komiksových adaptací oblíbené.

Pokud jste ještě neviděli uniklý pilot, který se dočkal převážně příznivých ohlasů ze stran laické i odborné obce, budou pro vás záběry z dvou spotů nové. Podívat se na ně můžete níže pod textem.

Jsou sestřihem nejvýraznějších atrakčních scén, které svědčí o tom, že rozpočet na pilot nebyl nejmenší, i když trikové sekvence bouří obstojí opravdu jenom na malé obrazovce a nikoliv plátnech kin. Pokud chcete odlehčenější verzi komiksové podívané, volte The Flashe a nikoliv Gotham.

TV spot #1 seriálu The Flash

TV spot #2 seriálu The Flash


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY