Arrow a Flash dostanou v televizi parťáka. Supergirl.

Vydáno: 20.09.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Komiksová látka je na vzestupu nejen v kinech, ale i v televizi. Nejnověji oznámeným superhrdinským počinem je také Supergirl, která doplní i další postavy DC Comics jako Arrow nebo Flash.
SupergirlNa úvod musíme zklamat mužskou část čtenářů, protože Megan Fox si Supergirl bohužel nezahraje. Potěšíme ale fanoušky komiksových seriálů, které v posledních letech zažívají boom - Gotham, The Flash, Constantine, Agent Carter, Daredevil a spol. postupně začínají obsazovat televizní obrazovky a je jen otázkou času, než se objeví další. Nejnověji se mohou začít těšit na seriál se Supermanovou sestřenicí Supergirl, která nyní dostala zelenou od stanice CBS.

Na The CW v současnosti běží i další dva superhrdinové ze stáje DC Comics Arrow a Flash, a právě jejich tvůrce Greg Berlanti spolu s Ali Adler (The New Normal) přivede k životu také ženský ekvivalent Muže z oceli. Mohou spolu tyto postavy koexistovat v jednom propojeném univerzu? Zatím zřejmě ne, když jsou seriály vysílány na rozdílných televizních stanicích. Každopádně bude zajímavé sledovat, jak se dané látce v televizi povede - před několika lety se totiž o podobný ženský superhrdinský seriál pokoušela i Wonder Woman, její pilot byl prý až tak strašný, že nakonec nebyl odvysílán. 

Vy se budete na Supergirl dívat? Kdo by si ji podle vás měl zahrát?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY