Deadpool nakonec vznikne. Uvidíme ho v roce 2016.

Vydáno: 19.09.2014 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ryan Reynolds si v X-Men Origins: Wolverine zahrál postavu populárního anti-superhrdiny Deadpoola. Po nedávném úniku testovacích záběrů studio nakonec zvážilo, že s ním celovečerní film přece jen natočí.
Ryan Reynolds ve filmu X-Men Origins: Wolverine / X-Men Origins: WolverineO sólovce populárního Deadpoola se mluví přibližně od roku 2009, kdy se hláškující superhrdina s tváří Ryana Reynoldse poprvé objevil v X-Men Origins: Wolverine. Zvěsti o filmu sice na chvíli utichly, když herec natočil několik propadáků (jeden za všechny: Green Lantern) a rozmáhala se vlna marvelovek, zájem fanoušků a studií však oživila až nedávno uniklá testovácí stopáž z Comic Conu, v níž komiksová postava tradičně hláškovala, brutálně zabíjela a do toho stihla promlouvat s diváky. A toho všeho se nyní dočkáme i v celovečerním filmu.

Studio 20th Century Fox totiž oficiálně ohlásilo film s názvem Deadpool na 12. února 2016 - v hlavní roli samozřejmě s Ryanem Reynoldsem, s padesátimilionovým rozpočtem a zřejmě eRkovým ratingem, o který ostatně projevil zájem i producent Simon Kinberg. O tom, že se natáčení rozběhne co nevidět, svědčí také fakt, že má snímek v současnosti již scenáristy i režiséra. Zatímco zadaptovat brutální komiksovou předlohu dostanou Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland), výsledný film natočí nováček Tim Miller, který kromě několika kraťasů režíroval také šílenou titulkovou sekvenci k Fincherovým Mužům, kteří nenávidí ženy.

Zda se skutečně dočkáme drsnějšího a temnějšího snímku, který by oživil vcelku jednotvárnou komiksovou produkci, se dozvíme už za rok a půl. Níže přikládáme avizované testovací promo.

Testovací promo filmu Deadpool


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Proč šílenou titulkovou sekvenci? Mně se líb (Anonym, 19.09.2014 22:51) Reagovat

    Proč šílenou titulkovou sekvenci? Mně se líbí :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY