Transformers: Zánik ukazují tvorbu Dinobotů

Vydáno: 15.09.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Bylo zvykem, že Blu-ray vydání blockbusterů bylo plné bonusů, jejichž délka přesahovala stopáž samotného snímku. Michael Bay je v tomto dinosaurus, a tak i Transformers: Zánik budou mít tři hodiny materiálů.
BD obal filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionA nejenom to, Transformers: Zánik budou prvním Blu-ray diskem, který bude obsahovat zvukovou stopu v Dolby Atmos. Není ovšem jisté, že ji budeme moct slyšet i u nás. O druhý disk bychom ale neměli být ochuzeni, a tak je pouze otázkou, jestli více než tři hodiny videobonusů budou mít českou podporu v podobě alespoň titulků.

Stěžejním přídavným materiálem má být celovečerní (!) dokument Evolution Within Extinction, který v osmi částech zmapuje vše důležité. Jedna kapitola se má zabývat novými Transformery, kteří byli součástí marketingové kampaně (aby se pak ve filmu objevili pouze na konci) - dinoboty. A jim je věnována krátká ukázka z featurette, který bude k nalezení na Blu-rayi. Pokud vás nepřesvědčila kvalita filmu, bude pro vás důvodem ke koupi Dolby Atmos a kvalita bonusů? Tu můžete alespoň z části posoudit níže:

Featurette Tvorba Dinobotů k filmu Transformers: Zánik (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY