Trailer: Keanu Reeves se vrací do akce jako John Wick

Vydáno: 12.09.2014 18:39 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Keanu Reeves se po roli Nea v trilogii Matrix snaží upoutávat pozornost v menších žánrovkách - jednou z nich je i akčňák John Wick, kde se půjde jako bývalý zabiják pomstít...za smrt svého psa.
Trilogie Matrix skončila před jedenácti lety (!) a Keanu Reeves se od té doby převážně zdržuje v menších produkcích a žánrovkách. Roku 2005 si sice zahrál hlavní roli v komiksovce Constantine, po kasovním propadáku Den, kdy se zastavila Země o tři roky později se však herec stáhl do ústraní. Plnohodnotný comeback zažívá až letos - zahrál si v samurajském fantasy 47 Róninů, natočil svůj režijní debut Muž taiči a ke konci roku ho uvidíme i v revenge thrilleru John Wick, kde se stylizuje do role drsného a vysloužilého nájemného vraha, který se bude muset vrátit zpět do akce poté, co ho gangsteři připraví o všechno.

Zabijí mu totiž psa, který byl posledním dárkem od jeho umírající manželky (vážně). Bývalý Neo se tedy chopí zbraní, opráší bojové chvaty a vydává se na cestu krvavé pomsty. Trailer na Johna Wicka jako by říkal, že každý herec v minulosti spojovaný s akčními rolemi si zaslouží svůj návrat - dostali ho Kevin Costner, Denzel Washington, Pierce Brosnan, tak není důvod nevěřit, proč by se to nemělo podařit i nyní. Hlavně když jde vidět, že se film vůbec nebere vážně a místy jakoby upomínal na akční jízdu ve stylu Johna Woo.

Snímek, který je režijní debutem "stunt coordinatora" Chada Stahelskiho, zatím nemá naplánovanou českou premiéru, ale ta americká proběhne už 24. října. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete fotografii a plakát.

Originální trailer filmu John Wick


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY