Serena: Jennifer Lawrence září v traileru zapomenutého filmu

Vydáno: 12.09.2014 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Více než před dvěma lety v České republice skončilo natáčení dobového dramatu s Jennifer Lawrence a Bradleym Cooperem s názvem Serena. Snímek režisérky Susanne Bier teprve nyní odhaluje první trailer.
Serena byla natočena deset měsíců před tím, než se Jennifer Lawrence a Bradley Cooper spolu představili ve snímku Davida O. RussellaTerapie láskou z roku 2012. Nyní je rok 2014 a novinka dánské režisérky Susanne Bier se představuje na plakátech a v prvním traileru - ten vypráví příběh manželského páru, který ve dvacátých letech minulého století přijede do Severní Karolíny s úmyslem založit dřevařskou firmu.

V knižní předloze Rona Rashe však nejde jen o budování obchodu, ale také rozpad manželství. Když Serena, znechucená novým prostředím, zjistí, že nemůže mít děti, rozhodne se "pomstít" svému manželovi Georgeovi tím, že mu zabije jeho nevlastního syna. Příběh plný nečekaných zvratů a rozuzlení natáčela Susanne Bier (držitelka Oscara za Lepší svět) v České republice už před dvěma lety, první trailer byl však zveřejněn až nyní. Těžko říci, co snímek tak zdrželo, na druhou stranu výsledek viditelný v upoutávce nějakou výraznější stopu nezanechává.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete několik fotografií a tři plakáty.

Originální trailer filmu Serena


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY