Krotitelé duchů II na Blu-rayi s českou podporou a výbavou

Vydáno: 11.09.2014 05:00 - | foto: Columbia Pictures

Krotitelé duchů letos slaví třicet let. Při této příležitosti znovu vychází na Blu-rayi v kolekci s druhým dílem, který se na tyto nosiče pro domácí kino dostává poprvé. U nás vyjde pouze druhá část. Co bude obsahovat?
Plakát filmu Krotitelé duchů II / Ghostbusters IIJe to třicet pět let, co byli uvedeni do kin první Krotitelé duchů. A čtvrt století od uvedení Krotitelé duchů II. Studia ráda využívají různých výročí (viz Gremlins - nakonec u nás Diamantová edice žel nevyjde, viz Vetřelec - vyjde kolekce s novými materiály) a (re)edice se nevyhnula ani původní franšíze Ivana Reitmana. Poprvé se tak na Blu-ray dostává druhý díl, který byl dříve dostupný pouze na DVD - a ten vyjde (na rozdíl prvního) i u nás. Dříve jsme vás informovali, že ačkoliv na náhledu českého obalu nejsou vypsány bonusy, na disku samotném by být měly, ale oproti zahraničí budeme o některé ochuzeni.

Podle recenzí to ale vypadá, že pokud disky s českou titulkovou sadou budou shodné, o nic bychom přijít neměli. To znamená, že vedle upoutávek (teaser a dva trailery), videoklipu (On Our Own od Bobbyho Browna) a vystřižených scén (sedm, o celkové délce cca devět minut) nebude chybět více než čtvrthodinový rozhovor mezi režisérem Ivanem Reitmanem a scenáristou a představitelem jednoho z Krotitelů duchů Danem Aykroydem. A koho mrzí absence českého dabingu, ten či ta může být potěšen/a pochvalnými kritikami obrazu (master 4K) a zvuku (DTS-HD).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY