Jada Pinkett Smith v klipu z Gothamu

Vydáno: 09.09.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Gotham. Televizní seriál z produkce společnosti Fox nebude vycházet pouze z existujícího fikčního universa, ale bude ho i rozšiřovat. Důkazem toho je nová postava, kterou hraje Jada Pinkett Smith.
Promo fotografie seriálu  / Televizní pořady jako Bates MotelHannibal, Od soumraku do úsvitu či Fargo jsou nejenom divácky úspěšné, ale i kritikou ceněné. Doufejme, že se k povedeným vyplněním mezer ve fikčním universu přidá i Gotham, ve kterém hlavní hrdinou nebude Bruce Wayne/Batman, nýbrž policista Gordon, který je jediným čestným představitelem zákona ve městě plném superpadouchů.

Tvůrci mají na vybranou z rozsáhlého kánonu zločinců, ale nemůžou šáhnout po těch největších, když nemají Batmana. Nejspíš i z toho důvodu musí přicházet s vlastními - a jedním z nich bude záporačka v podání Jada Pinkett Smith. Na krátký klip s ní, doprovázený rozhovory nejenom s její představitelkou, ale i s výkonným producentem a scenáristou Gothamu Bruno Hellerem (tvůrcem Mentalista či Řím), se můžete podívat níže.

Klip z TV pořadu Gotham (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY