Iron Man 4 se zatím nechystá

Vydáno: 08.09.2014 11:55 - Martin Bubrín | foto: Marvel

Nových marvelovek stále přibývá, ale ani jedna z nich zatím nebude Iron Man 4. Nejoblíbenějšího superhrdinu z Avengers další pokračování nečeká, alespoň to tvrdí jeho představitel Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce ve filmu  / Iron Man 3Po třech vlastních filmech a týmovce ho uvidíme ještě příští rok v Avengers: Age of Ultron, pak to ale vypadá, že se Robert Downey Jr. v marvelovskému univerzu na chvíli odmlčí (aspoň do roku 2018, kdy dorazí Avengers 3). O čtvrtém dílu Iron Mana se spekuluje už dlouho (aby také ne, když jde o nejúspěšnější superhrdinskou sérii od Marvelu), ale nakonec je možné, že před dalším dobrodružstvím Tonyho Starka dostanou přednost jiné, dosud neznámé postavy.

Když na právě probíhajícím filmovém festivalu v Torontu herec poskytoval rozhovor časopisu Variety ohledně svého nadcházejícího soudního dramatu Soudce, trochu se také rozpovídal o své roli Tonyho Starka: "Ne, nejsou žádné plány pro čtvrtého Iron Mana." Mohl by ale postavu v budoucnu ztvárnit někdo jiný? Jeho herecký kolega Robert Duvall myslím vystihuje názor většiny: "Nedávejte to nikomu jinému."

Vy byste si vlastně další Iron Manovu sólovku dali líbit, nebo už vám přijde, že postava nemá co nabídnout?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • dal (Dan Vála, 09.09.2014 21:40) Reagovat

    všechny díly se mi moc líběj chci další díl

  • Iron man 4 (Dagmar Svobodová , 05.02.2018 00:08) Reagovat

    Líbilo se mi moc koukat na 1-3dily a uvítala 4dil, tak doufám že nás Marvel nebude napínat a natočí Iron mana 4 ????????děkuji Dagmar Svobodová

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY