Bude druhý Temný případ rychlý a zběsilý?

Vydáno: 06.09.2014 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Okolo druhé série Temného případu se už objevilo tolik internetových fám a nepotvrzených zvěstí, že je z nich těžké vybrat, co je skutečně pravda. Nejnovější zprávy hovoří o režisérovi.
Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve filmu Temný případ / O druhé sérii očekávaného Temného případu jste si u nás mohli přečíst před měsícem, kdy jsme vás informovali o možné zápletce a obsazení, které čítá jména jako Vince Vaughn nebo Taylor Kitsch. Nyní vyplouvají na povrch informace ohledně režiséra - těch by mělo být na rozdíl od první série, kterou celou natočil Cary Joji Fukunaga, více. Spekulovalo se například o Andrewu Dominikovi (Zabít tiše) nebo Williamu Friedkinovi (ten tuto možnost oznámil na festivalu v Karlových Varech), teď ale přichází zaručenější jméno.

Server The Hollywood Reporter totiž informoval o tom, že první dvě epizody druhé série podle všeho natočí Justin Lin. Pro režiséra čtyř dílů Rychle a zběsile, jenž prý v současné době vyjednává smlouvu s HBO, by šlo tedy o vcelku razantní odklon od své dosavadní tvorby, kde by vyměnil vysokooktanový akční film za psychologickou kriminálku. Myslíte, že si Temný případ udrží kvalitu první série i s více režiséry?

P.S. Spekuluje se také o tom, že by si hlavní ženskou roli mohla zahrát Rachel McAdams.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY