Lawrence je na plakátech Hunger Games překvapivě zahalená

Vydáno: 05.09.2014 09:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Se sedmičkou nových plakátů se v tomto týdnu představuje poslední díl Hunger Games s podtitulem Síla vzdoru. Nalákat nás mají na premiéru, ke které v českých kinosálech dojde 20. listopadu.
S další várkou promo materiálů se hlásí zatím poslední Hunger Games. První část závěrečného dílu trilogie tentokrát o sobě dává vědět prostřednictvím nové porce plakátů. Po minulé, šedé verzi aktuálně nasazuje v boji proti tyranskému Capitolu tvrdší kalibr a skupinu rebelů představuje v nebezpečné černi a s pořádným arzenálem zbraní v rukou.

Kromě toho se příznivci série můžou seznámit s nováčky v hereckém obsazení čítající Nataliu Dormer, Eldena Hensona, Wese Chathama, Mahershalalhashbaze Aliho a Evana Rosse. A pozor - symbol revoluce, Reprodrozd s tváří Jennifer Lawrence je na nejnovějších plakátech skryt a ukazuje nám pouze záda se zásobou šípů a lukem.

Plakáty zřejmě vznikly už dříve, ale tvůrci snad museli prorocky tušit, že ve dnech spuštění další propagační kampaně, budeme mít pohledů na čtyřiadvacetiletou herečku dost a skoro ze všech stran... A nebo jsou jednoduše důvtipní a své plány dodatečně upravili, potom palec nahoru.

Všechny nové plakáty si prohlédněte ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • já myslím že změna neuškodí, tenhle týden b... (Anonym, 05.09.2014 13:09) Reagovat

    já myslím že změna neuškodí, tenhle týden byla Lawrence odhalená až moc :-)

  • Boha ten nadpis je trapnej až to bolí. To jste n... (Owen, 05.09.2014 17:57) Reagovat

    Boha ten nadpis je trapnej až to bolí. To jste nějaký bulvár? Neškodilo by se trochu zamyslet, než vyplodím takovej nadpis...

    • Re: Boha ten nadpis je trapnej až to bolí. To jste n... (Marek, 06.09.2014 12:25) Reagovat

      FilmServer je filmový server, nikoliv bulvární server (jak už název napovídá, že). Pokud by titulek byl bulvární, lákal by na odhalenou herečku, ale tenhle si utahuje z celé kauzy, která je medializovanější než skutečně důležité události, a tak se při zadávání názvu článku někdo skutečně zamyslel.

      • Re: Boha ten nadpis je trapnej až to bolí. To jste n... (Owen, 06.09.2014 17:01) Reagovat

        Až na to, že to nezní jako utahování z kauzy, ale jako utahování z herečky, což mi připadá poněkud hloupé. Takže se možná zamyslel, ale špatně.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY