První foto: Vin Diesel je The Last Witch Hunter

Vydáno: 05.09.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Xander Cage, Dominic Toretto, Riddick, Groot...Vin Diesel má na svém kontě hned několik ikonických rolí a možná k nim v budoucnu přidá další. V nadcházející fantasy se totiž stane posledním lovcem čarodějnic.
Vin Diesel ve filmu  / The Last Witch HunterDalší film, u něhož Vin Diesel sdílí novinky skrze svůj facebookový profil. Včera zveřejnil také první fotografii z chystané fantasy The Last Witch Hunter - to bylo oznámeno už před dvěma lety, ale stále kolem něj bylo podezřele ticho. Snímek Brecka Eisnera (Sahara, Podivní) se však nedávno začal natáčet, s čímž souvisí také uvolňování prvních propagačních materiálů, jako třeba fotografie, na níž je ústřední postava nesmrtelného lovce čarodějnic, který se musí spojit se svou nepřítelkyní, čarodějnicí, aby zachránil New York před smrtelným morem, jenž by mohl vyhladit lidstvo.

Obrázek toho nenabízí moc k vidění (jen Diesela v kožešině), ale fanoušky jistě potěší, že se jejich oblíbenec zhostí další "badass" role. Snímek, v němž mimo jiné uvidíme Rose LeslieElijaha Wooda nebo Michaela Cainea, měl do kin dorazit letos, nakonec ho však uvidíme někdy příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY