Guy Ritchie našel Krále Artuše. Kdo si ho zahraje?

Vydáno: 29.08.2014 13:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Král Artuš má roku 2016 rozjet novou fantasy sérii, přičemž její první díl má na starosti režisér Guy Ritchie (Podfuck, Sherlock Hollmes). Koho si vybral do hlavní role?
Charlie Hunnam ve filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Už nějakou dobu víme, že studio Warner Bros. plánuje rozsáhlou šestidílnou fantasy sérii podle známé artušovské legendy rytířů kulatého stolu. Ta byla už sice zadaptována nesčetněkrát (naposledy v roce 2003 nepříliš vydařeným snímkem s Clivem Owenem), ale to samozřejmě nebrání tomu, aby vznikla verze další. První díl série natočí Guy Ritchie, který si po dvojici Sherlocků Holmesů a připravovaném akčním filmu The Man from U.N.C.L.E. natočí další hollywoodský blockbuster.

V něm se v jedné z rolí objeví Idris Elba, který by si měl zahrát merlinovskou postavu mentora trénujícího mladého Artuše. Toho Ritchie nakonec obsadil Charliem Hunnamem, jenž si stejně jako Elba naposledy zahrál v monster-bijáku Pacific Rim - Útok na Zemi. Charismatického herce, jehož znají hlavně diváci televizního seriálu Zákon gangu, uvidíme v kinech 22. července 2016, kdy tam film King Arthur dorazí. Aby dvojici drsňáků vyvážila i něžná polovička, v hlavní ženské roli ve filmu se objeví Elizabeth Olsen, která byla naposledy k vidění v Godzille a čeká ji premiéra v nadcházející marvelovce Avengers: Age of Ultron.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY