Video: Přátelé se znovu setkávají

Vydáno: 28.08.2014 19:00 - | foto: Warner Bros. Television

Příběhy pětice přátel jsou stále populární, jak dokazují neustálé reprízy a vydání na nosičích pro domácí kina u příležitosti výročí. Vypadalo to, že se dalšího dílu nedočkáme, ale Jimmy Kimmel se to rozhodl změnit.
Plakát filmu Přátelé / FriendsJimmy Kimmel je nejenom moderátorem své vlastní show, ale i fanoušek, a to kultovního seriálu Přátelé. Do svého pořadu si proto pozval Jennifer Aniston, která hrála Rachel, a rozhodl se s ní sehrát vlastní pokračování, které sám napsal. A jak to v případé fanfiction dopadá, vše míří k jedné jediné věci. V tomto případě znovusetkání trojice ženských hrdinek devadesátkového sitcomu, protože se jako hostky objevily i Lisa Kudrow (která hrála potrhlou Phoebe) a Courtney Cox (která hrála pedantní Monicu).

Na video se můžete podívat níže, a to v originálním znění (bez titulků, a tak možná poprvé uslyšíte hlasy hereček, nikoliv jejich českých dabérek). A doufat, že i z vás se stane úspěšný moderátor, který si bude moct realizovat své fanouškovské fikce a ještě za to dostávat zaplaceno.  


Jimmy Kimmel a Přátelé (2014)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY