Trailer: Rooney Mara je Odpad

Vydáno: 30.08.2014 07:00 - | foto: Falcon

Abychom to uvedli na pravou míru: Rooney Mara není odpad, pouze hraje ve filmu nazvaném Odpad. Na upoutávku ke snímku z brazilských ulic se můžete podívat v článku.
Rooney Mara ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon TattooRooney Mara je největší hvězdou snímku Odpad, ve kterém převážně hrají neherci (Rickson Teves, Eduardo Luis a Gabriel Weinstein). Někoho může zaujmout i jméno režiséra Stephena Daldryho, který má ve své kariéře jak filmy velmi dobré až výborné (Billy Elliot, Hodiny), tak i ukázkové příklady uměleckých kýčů, které svou hloubku pouze blafují (Předčítač, Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko).

Snad Odpad nebude spadat do druhé kategorie, ačkoliv vše nasvědčuje tomu, že nejspíš ano. Příběh o chlapcích, kteří v popelnici najdou peněženku s velkým obnosem, vrátí ji a poté za pomocí misionářů vyšetřují, proč tam vůbec byla, by ale mohl dopadnout jako neurážející feel good film.

Přece jenom je pod scénářem podepsán Richard Curtis, který je sice odborník na romantické komedie (Notting Hill, Láska nebeská), ale zvládá i jiné žánry (Válečný kůň). Premiéra je plánována na festival v Riu de Janeiru, což je prozatím jediná možnost, jak snímek zhlédnout, protože uvedení do kin zatím není plánováno (či spíše stanoveno). Upoutávku zhlédněte níže.

Oficiální mezinárodní upoutávka k filmu Trash (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY