Bond 24: Agent 007 versus Čelisti?

Vydáno: 24.08.2014 12:52 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Novou bondovku natočí stejně jako Skyfall Sam Mendes. Více podrobností se zatím o čtyřiadvacátém dobrodružství agenta 007 oficiálně neví, tak můžeme jen spekulovat. Kdo by si mohl zahrát bondgirl a záporáka?
Daniel Craig ve filmu Skyfall / SkyfallZatím nepojmenovanou bondovku s číselným označením 24 bychom měli vidět už příští rok na podzim, avšak informací o ní je zatím velmi poskrovnu. Ví se jen, že se vrátí jak Daniel Craig, tak i režisér Sam Mendes - původní scénář oscarového Johna Logana se však nakonec dočká přepisu od Neala Purvise a Roberta Wadea, tvůrců, jenž stojí za scénářem, kteří pomáhali i s ostatními pěti bondovkami, včetně Dnes neumírej a Jeden svět nestačí

Ohledně castingu jasno také moc není - určitě můžeme počítat s návratem staronových postav jako M (Ralph Fiennes), Moneypenny (Naomie Harris) nebo Q (Ben Whishaw), avšak okolo dalšího obsazení se zatím můžeme pohybovat jen ve sféře internetových fám. Jednou z nich je právě role bondgirl, pro níž by Mendes chtěl získat francouzskou herečku Léu Seydoux, známou zejména z lesbické romance Život Adéle, která vyhrála loni Zlatou palmu v Cannes. Nyní na povrch vyplouvají i další informace.

Adèle Exarchopoulos, Léa Seydoux ve filmu Život Adéle / A to ohledně jednoho ze záporáků filmu, který by měl být jistým způsobem retro odkazem k některým z předešlých dílů série. Server MI6 uvádí, že casting filmu právě hledá fyzicky zdatného a vysokého jedince ve věku 30 až 45 let pro roli hlavního zabijáka s pracovním názvem "Hinx", který bude mít v průběhu filmu několik bojových scén s Danielem Craigem. Což by klidně mohlo znamenat postavu ve stylu Čelistí z bondovek jako Špion, který mě miloval nebo Moonraker, což byl v podstatě poskok hlavního padoucha.

Návratu dalších postav ze série bychom se vlastně vůbec nedivili, protože jak retro závěr Skyfall naznačuje, Mendes zřejmě hodlá pokračovat v trochu odlehčenější poctě bondovskému univerzu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY