Kdo si zahraje ženský part v tarantinovce The Hateful Eight?

Vydáno: 22.08.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Tarantino je oceňován za to, že dovede napsat autentické dialogy skupiny mladých holek i žen středního věku - a že jsou v jeho filmech až na výjimky silné ženské hrdinky. Kdo si jednu z nich zahraje v Hateful Eight?
Jennifer Lawrence ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastPodle spekulací to mohla být Jennifer Lawrence, která byla tipována na roli Daisy Domergue, kterou v "jevištní verzi" původně četla Amber Tamblyn. Mnozí publicisté ale tuto kachnu vyvraceli s poukazem na to, že je Lawrence vázána hned na několik větších projektů, a tak by si čas na natáčení nejspíš hledala velmi těžko, pokud vůbec. Role Daisy Domergue je totiž větší, nejde o několik zjevení, jako tomu bylo ve výsledné kinoverzi Nespoutaného Djanga.

Má se objevit v novince Davida O. Russella Joy, jejíž premiéra je plánována na vánoční svátky příštího roku, a také má být v pokračování x-menovské franšízy, jež by se mělo začít natáčet někdy v polovině roku 2015. Spekulace o její (ne)účasti na nové tarantinovce byly jejím agentem následně vyvráceny.

Geena Davis ve filmu Dlouhý polibek na dobrou noc / The Long Kiss GoodnightNamísto ní se ale objevila další jména, a to rovnou tři: Evan Rachel WoodGeena Davis a Hilary Swank. Ne že by úloha Daisy Domergue byla jediným ženským partem ve scénáři, ale role Six Horse Judy je příliš malá pro taková jména. (A navíc Six Horse Judy na jevišti četla Zoe Bell, pro kterou Tarantino vždy najde alespoň cameo.) Koho byste z jmenovaných rádi viděli v novém Tarantinově westernu?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY