Sinister Six: Vrátí se Alfred Molina jako doktor Octopus?

Vydáno: 20.08.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: Impawards

Alfred Molina si zahrál v Raimiho pokračování Spider-Man 2 jednoho z nejznámějších pavoučích záporáků doktora Otta Octavia alias Octopuse. Jaké jsou šance, že by se mohl vrátit v nadcházející Sinister Six?
Fotografie z filmu Spider-Man 2 / Spider-Man 2Plánovaného třetího Amazing Spider-Mana za dva roky vystřídá záporácká týmovka Sinister Six, v níž by mohl jako hlavní postava vystupovat známý pavoučí padouch doktor Octopus. Ten už se objevil v druhém díle Spider-Man 2, kde pološíleného vědce s robotickými chapadly s vlastní inteligencí ztvárnil Alfred Molina. A jelikož v současné době probíhá casting na role do nadcházejícího filmu Drewa Goddarda, vyjádřil se herec ohledně možnosti návratu ke své postavě.

A to v rozhovoru k jeho aktuálnímu snímku Ta zvláštní láska, kde zmínil, že pokud by ho studio oslovilo s nabídkou role v připravovaném Sinister Six, neváhal by ani sekundu a roli by vzal. V době přeobsazení (a omlazení) celé série je to samozřejmě velmi málo pravděpodobné, ale možná by nebylo od věci nabídnout jednoho z nejlepších filmových Spider-Manových protivníků ještě jednou, navíc když umí tak pobavit:

Scéna z filmu Spider-Man 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY