Kinopremiéry: Želvy Ninja točí Sex Tape

Vydáno: 20.08.2014 07:00 - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Nové Želvy Ninja z produkční líhně Michaela Baye si to v tomto týdnu v kinech na férovku rozdají s rádoby lechtivou komedií Sex Tape, v níž pro změnu uvidíte holý zadek Cameron Diaz. Jak tenhle souboj dopadne?
Želvy Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles) (CinemArt)

Český plakát filmu Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja TurtlesPrakticky kult minimálně jedné generace se po sedmi letech vrací do kin a pokouší se uspět s novou verzí originu zmutovaných želv, které brání spravedlnost v New Yorku. Jméno režírujícího Jonathana Liebesmana tedy dost děsí, na druhou stranu jde o látku, na níž se toho moc zkazit asi nedá. Kromě čtyř želv uvidíte v hlavní roli Megan Fox, kterou doplňují třeba William Fichtner nebo Whoopi Goldberg. Ať už budou kvality jakékoli, jisté je to, že v zámoří se film stal komerčním hitem a pokračování už je v plánu. Nová série se tak směle rozjíždí. Více se dozvíte v naší recenzi.

Synopse: New York zoufale potřebuje hrdiny. Vládne mu strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je absolutně neotřesitelná. Tedy jen do doby, než se v městské kanalizaci vinou nezdařeného experimentu neobjeví čtyři obojživelníci s mimořádnými schopnostmi. A zmutovaným želvám bude v jejich boji pomáhat i reportérka April O´Neil (Megan Fox).

Zajímavost: Premiéra v letošním roce je záměrná, protože Želvy slaví třicet let své existence.

Oficiální český trailer filmu Želvy Ninja / Tennage Mutant Ninja Turtles

Sex Tape (Sex Tape) (Falcon)

Český plakát filmu Sex Tape / Sex TapeZa lehce provokativním názvem se skrývá komedie, jejíž premisa vypadá dost tuctově a otřepaně. Ani zámořské recenze (a první tuzemské ohlasy) nejsou příliš nadšené, takže to vypadá, že režírující Jake Kasdan žádnou trvalku nestvořil a bude asi lepší na tento jeho počin zapomenout. V hlavních rolích zamilované dvojice se objeví Jason Segel a Cameron Diaz. Uvidíme, zda si snímek povede u nás lépe než v zámoří.

Synopse: Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spolu prožívali opravdu vášnivý vztah. Jenže po deseti letech by potřeboval trochu oživit, protože se z něho vytrácí vášeň. Dostanou tedy zajímavý nápad natočit tříhodinové video, ve kterém vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Vypadá to jako skvělá myšlenka, ale jen do doby, než oba zjistí, že jejich film už není jen soukromý a stačí jediné kliknutí a jejich hrátky uvidí celý svět. A tomu je nutné zabránit.

Zajímavost: Jde o první film, v němž Diaz sama oficiálně natočila nahé scény. 

Český trailer filmu Sex Tape / Sex Tape

Gottland (Nutprodukce)

Plakát filmu  / GottlandJiž v úterý 19. srpna vstoupil do kin tuzemský povídkový snímek, o kterém se toho moc neví. Pět neznámých režisérů a scenáristů představuje minipříběhy s vesměs zajímavými náměty, které by měly být netradičním náhledem na dvacáté století. O kvalitě lze jen těžko spekulovat, protože podobné záležitosti bývají dost nevyrovnané. Pokud vás ale zajímá čerstvá krev naší kinematografie, ohlédněte se do programu vašeho oblíbeného klubového kina.

Synopse: Gottland je netradiční pohled na dvacáté století. Povídkový film představuje svérázné příběhy - milenecký vztah Lídy Baarové s Josephem Goebbelsem, osudy létajícího spisovatele ve službách STB Eduarda Kirchbergera, baťovskou ideu pásové výroby i tragické rozhodnutí Zdeňka Adamce upálit se na protest proti fungování společenského systému.

Jakýkoliv trailer není k dispozici.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY