Režijní debut herce Williama H. Macyho v traileru

Vydáno: 16.08.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

William H. Macy, známý zejména díky rolím u P. T. Andersona (Hříšné noci, Magnolia), se přidává k zástupu herců, kteří přešli za kameru. Upoutávku jeho režijního debutu Rudderless zhlédněte v článku.
Fotografie z filmu  / RudderlessBilly Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman, Jamie ChungSelena Gomez a Laurence Fishburne. Ti všichni hrají v celovečerním režijním debutu Williama H. Macyho, protože pokud něco režírující herci svedou, je to dostat do své prvotiny jména, která mají zvuk. Je to i případ hudební dramedie Rudderless, která byla uvedena na festivalu v Sundance.

"Uvedena na festivalu v Sundance" je věta, která je sama o sobě hodnotící, protože tato přehlídka je pověstná tím, že si největší oblibu na ní získávají tzv. feel good filmy. A Rudderless vypadá jako další z nich.

Otci tragicky zemře pubertální syn, on má problém se s touto ztrátou vyrovnat. Nalezne ale synovo demo, které mu přijde velmi dobré, a tak začne hrát - a osloví ho jeden mladík, kterému se hudba zamlouvá a chce dát dohromady kapelu. Dojde otec vytoužené katarze? V upoutávce lákající na herce a na uvedení na slovutném festivalu zní především indie odrhovačky a nejinak tomu nejspíš bude s Rudderless. Přesvědčte se na vlastní oči (a uši):

Oficiální upoutávka na film Rudderless (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY