Mizerové 3 oznámeni Martinem Lawrencem

Vydáno: 14.08.2014 17:00 - | foto: Columbia Pictures

Martin Lawrence se během propagace nové televizní série Partners pro stanici FX rozvyprávěl o připravovaných projektech. Během rozhovoru s Conanem O´Brienem řekl, že znovu spojí síly s Michaelem Bayem.
<b>Mizerové</b>Nedávno jsme vás informovali, že Michael Bay pravděpodobně nebude režírovat další Transformers (s pořadovou číslovkou pět). Citovali jsme jeho výrok při příležitosti uvedení rebootu Želv Ninja, které producentsky zaštítil: "Je zde nová kapitola, nový druh filmů, které chci dělat. Mám hodně nových příběhů, které chci vyprávět. A je to o protahování nových svalů." Zdá se ale, že "nový druh filmů" znamená "pokračování, ale bez robotů transformujících se v auta (a vice versa)".

Martin Lawrence totiž v talk-show Conan při příležitosti propagace TV série Partners řekl, že bude znovu spolupracovat s Michaelem Bayem. A aby nebyly pochyby, o jaký projekt že se to jedná, dodal, že nedávno hovořil s producentem Jerrym Bruckheimerem a že se na scénáři (ano, ono to někdy mělo scénář - alespoň to tvůrci a herci tvrdí) k třetímu dílu Mizerů pracuje. Podle všeho by se měl vrátit i Will Smith, protože série byla vždy buddy-movie a postava Marcuse Burnetta je snesitelná jenom díky tomu, že má protiklad v Miku Lowrym.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY