Foto: Ben Affleck jako Bruce Wayne

Vydáno: 12.08.2014 15:00 - | foto: empireonline.com

Během víkendového natáčení komiksového pokračování (a zároveň cross-overu) Batman v Superman: Dawn of Justice bylo pořízeno několik fotografiï, které zachycují Afflecka jako Bruce Wayna. Podívat se na ně můžete v článku.
Fotografie z natáčení filmu  / Batman v Superman: Dawn of JusticeTento víkend se v Detroitu natáčela komiksová adaptace Batman v Superman: Dawn of Justice. Pohotoví fotografové zachytili Bena Afflecka jako Bruce Wayna, a tak máme poprvé možnost vidět nejenom Waynovo okostýmované alterego Batman, ale i miliardáře samotného. Na další fotografie ve větším rozlišení se můžete podívat v galerii výše.

Mnohem zajímavější je ovšem to, že Detroit slouží jako předobraz Metropolisu, městu, které je v komiksech spojeno s Clarkem Kentem/Supermanem. Na jednom ze čtveřice obrázků je vidět i policejní a hasičské auto, a tak se Wayne a Clark mohou setkat i v civilu (Clark jako reportér, Wayne jako potenciální poškozený).

Fotografie z natáčení filmu  / Batman v Superman: Dawn of JusticeNatáčení by se mělo přesunout do Chicaga, které ve fikci zastupuje Gotham, jenž je na stránkách komiksů a i ve filmových adaptací spojen s Batmanem. Co na postaršího Bruce Wayna, který již není playboyem beroucím celý jeden dívčí taneční soubor na své jachtě na výlet, říkáte? A obstojí Affleck v režii Zacka Snydera, kterému spíš než o vedení herců jde o precizně komponované záběry? Vyjádřit se můžete v diskuzi pod článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY