Trailer: Adrien Brody uniká z řetězů jako kouzelník Houdini

Vydáno: 11.08.2014 19:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Adrien Brody ztvární v nové televizní minisérii maďarsko-amerického kouzelníka Harryho Houdiniho, jemuž bylo mimo jiné přezdíváno mistr úniku. Houdini bude mít premiéru 1. září tohoto roku.
Adrien Brody ve filmu  / HoudiniSlavného kouzelníka Houdiniho si má v připravovaném filmu The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero zahrát Johnny Depp, ale vypadá to, že ho před jeho premiérou stihne ztvárnit ještě někdo jiný. V dvoudílné televizní minisérii (nebo filmu, chcete-li) si maďarsko-amerického iluzionistu totiž zahraje držitel Oscara Adrien Brody, a to už na začátku příštího měsíce na stanici Historic Channel. Bude dvou až tříhodinová stopáž dost na zachycení neobyčejného života této osobnosti?

Na ploše minutu a půl dlouhého traileru vše funguje, jak má, otázkou ale zůstává, zda se dokáže mix Houdiniho útěkářských triků a osobních kramfleků vymanit z klasické životopisné šablony o vzestupech a pádech známé osoby. Jak se miniséri vydařila, vás samozřejmě budeme informovat.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer minisérie Houdini


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY