Neokoukaná Kniha života v druhém, epesním traileru

Vydáno: 17.08.2014 17:00 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Animák Guillerma del Tora se z přehlédnutelné výplně slabší podzimní nabídky stal jedním z jeho nejzajímavějších lákadel. Proč tedy v tomto případě být na pozoru, se dočtete v článku.
Už první upoutávka, kterou naleznete zde, byla velice milým překvapením v podobě neokoukané animace i velkého počtu nápadů na malém prostoru. Na rozdíl od té druhé svůj um prodávala hlavně přes atmosféru Burtonových filmů, především Noční můry před Vánoci, dále přes slavná jména v čele s nezaměnitelným vizuálem Guillerma del Tora a s hudebním podkresem od 30 Seconds To Mars, který fungoval skvěle.

Tentokrát dávají tvůrci prostor především romantické zápletce a dilematu v podobě životní cesty hrdiny Manola. Jenže to není zas tolik důležité, protože to hlavní, co vás uchvátí, je roztomile hranatá animace, v jejichž prvcích režisér Faunova labyrintu ukazuje, že má ještě mnoho co nabídnout.

Nakonec trošku špatná zpráva - film totiž momentálně nemá stanovenou českou distribuční premiéru, takže zbývá jen doufat, že se s ním setkáme dříve než na DVD. Teď už totiž lze soudit, že s velkou pravděpodobností nepůjde jen o další nahánění dětí do kina, ale o rodinnou podívanou, kde i rodiče dostanou svojí porci vtipů.

Na upoutávku se podívejte níže.

Originální trailer #2 filmu Book of Life


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY