Terminátor 5: Arnie odhaluje nový, podivný název filmu

Vydáno: 06.08.2014 19:49 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Alan Taylor právě dotočil pátý díl terminátoří série, o němž jsme se domnívali, že se jmenuje Genesis. Nová fotografie Arnolda Schwarzeneggera však ukazuje, že se film jmenuje trochu jinak.
Terminator: Genisys. Ne, není to originální název filmu v jiném jazyce, ani gramatická chyba, ale nový oficiální podtitul pátého dílu Terminátora. Prostřednictvím fotografie, zveřejněné za příležitosti konce natáčení, to oznámil představitel hlavní role Arnold Schwarzenegger - vlastně to za něj říká jeho křeslo na place a velká obrazovka před ním.

Na svém účtu na Twitteru k tomu dodal: "Hasta la vista, baby! Chtěl bych poděkovat obsazení a štábu Terminator: Genisys za fantastické natáčení. Byla to výzva, byla to zábava, bylo to uspokojující. Od našeho režiséra k producentům, od týmu kamery ke cateringu, od vizuálních efektů k make-upu - nezvládli bychom to bez vás. Nemohu se dočkat, až uvidím náš dokončený projekt, a vím, že jím připomeneme fanouškům, proč se zamilovali do Terminátora. 1. července 2015 se vrátím."

Pokud původní název Genesis mohl vyvolávat nějaké biblické konotace, aktuální Genisys zase připomíná spíše jméno korporace nebo počítačového programu. Že by nový protivník Skynetu?

Na fotografii z natáčení a logo filmu se podívejte výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tak to jsem zvědavý, co to bude :)... (Martin, 08.11.2014 21:16) Reagovat

    Tak to jsem zvědavý, co to bude :)

  • Terminator (Robert, 25.03.2017 21:34) Reagovat

    Připravuje se nový film po Terminatorovi: Genisys a jestli ano bude v něm hrát opět hlavní roli Arnold Schwarzenegger?(Děkuji za Vaší odpověd´)Robert

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY