The Legend of Conan: Natáčet se začne už příští rok

Vydáno: 06.08.2014 11:54 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Arnold Schwarzenegger by si rád v budoucnu zopakoval svou ikonickou roli Barbara Conana v novém fantasy snímku. A možná se skutečně zadaří – pokud vše klapne, jak má, mohl by se film začít natáčet už příští rok.
Arnold Schwarzenegger ve filmu Barbar Conan / Conan the BarbarianHvězdu Arnolda Schwarzeneggera v podstatě stvořily dvě zásadní role – Terminátor a Barbar Conan. Zatímco se bývalý guvernér najisto vrátí jako T-800 v nadcházejícím pokračování Terminator: Genesis (to se právě natáčí v New Orleans), s osudem snímku The Legend of Conan je to stále nahnuté, v tom smyslu, že v podstatě neexistují žádné potvrzené informace, ale jen přísliby. I když ale nebyl sequel/reboot oficiálně odsouhlasen, jistou aktualizaci přináší alespoň producent Fredrik Malmberg.
Ten tvrdí, že bude scénář hotový v září. A pokud se bude studiu Universal a hlavní hvězdě líbit, mohlo by se začít natáčet už na jaře příštího roku. Režisér dosud samozřejmě nebyl zvolen, ale podle Malmberga se výběr kandidátů pohybuje od osvědčených jmen až po nováčky. Všichni zkrátka doufají, že nová kapitola z conanovské série přijde co nejrychleji – fanoušci by jistě rádi udělali za nepovedeným remakem z roku 2011 tlustou čáru.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY