The Huntsman: Prequel Sněhurky a lovce dorazí v roce 2016

Vydáno: 04.08.2014 10:39 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Pokračování fantasy Sněhurka a lovec bylo původně zvažováno jako sequel, režisér Frank Darabont však nyní odhalil, že půjde o prequel, který se zaměří pouze na postavu Lovce (Chris Hemsworth).
Charlize Theron ve filmu Sněhurka a lovec / Snow White and the HuntsmanChvíli to vypadalo na čistokrevné pokračování fantasy hitu roku 2012, oficiální tisková zpráva však odhalila, že nepůjde o Sněhurku a lovce 2, nýbrž snímek s názvem The Huntsman, který bude prequelem prvního dílu. Jak už samotný název napovídá, příběh se tentokrát zaměří na postavu Lovce (Chris Hemsworth), přičemž Sněhurku (Kristen Stewart) z aktuálního předpokračování úplně vynechá.

Zahrne však zlou královnu Ravennu (Charlize Theron), která má s Lovcem "nějakou" minulost, na níž se zřejmě výsledný film zaměří. Jak už několik týdnů víme, v The Huntsman se po dlouhé době vrací za kameru režisér Frank Darabont, pro něhož jde o první filmový počin od hororu Mlha z roku 2007. Snímek už má také naplánováno datum premiéry, která se odehraje 22. dubna 2016, tedy chvíli před hlavní letní blockbusterovou sezónou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Myslim si, ze meli natocit pokracovani filmu sněh... (Anonym, 02.12.2014 22:14) Reagovat

    Myslim si, ze meli natocit pokracovani filmu sněhurka a lovec. Nejsem sama, kdo se tesil na to, jak se bude rozvijet vztah snehurky a lovce. Misto toho udělají prequel, sněhurku vynechaji a udělají uplně nový film:-(. To mohli udělat i tak, bez toho aniž by nam odepreli tu vasen, která tam rostla a nebyl čas, aby to nějak dopadlo.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY