Cesta lesem: Hvězdně obsazený muzikál v prvním traileru

Vydáno: 31.07.2014 19:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp, Emily Blunt - ti všichni si společně zazpívají v novém fantasy muzikálu studia Disney, v němž se sejdou klasické pohádkové postavy jako Popelka, Karkulka nebo Locika.
Studio Disney v poslední době slaví úspěchy s hranými adaptacemi svých kreslených pohádek, nejaktuálněji se Zlobou - královnou černé magie, v příštích letech také chystá například Popelku. A když už jsou mantinely žánru osahané, může se pokusit o trochu ambicióznější látku, a to fantasy muzikál, v němž by se sešla většina pohádkových postav dohromady.

Celý tento kolos, který dorazí do kin o letošních Vánocích (u nás však zkraje příštího roku) režíruje Rob Marshall, který stojí za oscarovým Chicagem, ale i unylým Nine nebo čtvrtými Piráty z Karibiku. První teaser si však obrázek o výsledném filmu udělat nedovolí, protože zatím před nic netušícími diváky upozaďuje svou muzikálovost. Žádný z herců onoho epesního obsazení nevydá ani jeden tón, tak se musíme jen unášet na melodiích muzikálové předlohy Stephena Sondheima, které nenápadně připomenou jeho předchozího Sweeneyho Todda.

Cesta lesem má však ještě dost času na odhalení svých hlavních triumfů, takže berme aktuální minutový teaser jen jako pouhý začátek mnohem rozsáhlejší kampaně.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete logo a dvě fotografie.

Originální trailer filmu Into the Woods


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY