Amazing Spider-Man 3 dorazí až v roce 2018

Vydáno: 24.07.2014 13:11 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Amazing Spider-Man 2, jakožto jediný pořádný blockbuster studia Sony, nedostál očekávání jak z kritického, tak i z finančního hlediska, proto studio výrobu třetího dílu pozdrží od dva roky. Co uvidíme místo něj?
Fotografie z filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Rebootovaná série Amazing Spider-Man má problémy. Nedávno byla z původně zvažovaného data roku 2016 odsunuta na nespecifikované datum v budoucnosti a navíc od ní odešel scenárista Roberto Orci - prý se mu nezamlouvala vize studia ohledně budoucího směřování franšízy, navíc se připravuje na svůj režijní debut v podobě třetího Star Treku. Není tedy divu, že studio Sony premiéru třetího dílu o pavoučím muži pozdrží, a to dokonce až o dva roky do 4. května 2018.

Čtyři roky by snad měly stačit na to, aby si studio, scenáristé a režisér Marc Webb rozmysleli, jak nové díly Spider-Mana uchopit, protože už dvojka připomínala spoustu slibných nápadů uspořádaných do nevyrovnaného celku. Místo regulérního pokračování se však ve slotu roku 2016 (konkrétně 11. listopadu) dočkáme jiného filmu z pavoučího univerza, a to konkrétně záporácké týmovky The Sinister Six, v níž by se měli nejen sejít padouši z druhého dílu Electro a Green Goblin, ale i další známí z komiksů jako Doctor Octopus, Mysterio, Vulture a další.

Podle serveru The Hollywood Reporter je studio Sony velmi nadšeno ze spolupráce s talentovaným režisérem Drewem Goddardem (Chata v horách, připravovaný seriál Daredevil), který v současné době pracuje na scénáři k "záporáckým Avengers". Uvedení filmu za dva roky by mohlo ukázat, nakolik je současná spider-manovská značka ještě silná a nakolik bude nutné přehodnotit celou strategii uvádění.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Amazing Spider-man V. Spider-man (Tomík, 16.05.2016 20:25) Reagovat

    Ahoj, chtěl bych se jen zeptat. Jelikož ve filmu Capitan America - Občanská Válka, byl úplně nový herec na spidermana. Bude se natáčet pouze Spiderman nebo bude i pokračování třetího dílu Amzing spiderman? (pouze pokud nemáte nějaké zdroje)
    Moc děkuji za odpovědi
    s podzravem Tomáš B.

    • Re: Amazing Spider-man V. Spider-man (Anonym, 29.05.2016 21:23) Reagovat

      Stránku sice nemám ale je na 100% jasně i z vyjádření Andrew Garfield a že už Amazing spiderman nebude ale v roce 2017 bude spiderman s novým hercem a tam by se měl odpovědět i příběh Amazing spiderman a....

  • Hrozne malý youtuber (Aglarcz91, 30.11.2016 17:20) Reagovat

    To znamená že v tich minulých hrál ten kluk spidermana tak tam nebude (mluvím o tom novým herci ze nové serie spidermana)ktery tam hrál z r. 2012až2016 protože by to byla velká škoda :( A navíc je to dobrej herec alespoň podle mě,,
    Přeje nový a hrozně malý youtuber Aglarcz91

  • Harry Osborn (Ann Winter , 19.04.2017 17:29) Reagovat

    Já tedy doufám že v tom bude ucinkovat Harry Osborn (Dane Dehaan)

  • The Amazing-Spider man III (Pavel Sh., 23.04.2017 10:54) Reagovat

    Ve dvojce se mi moc nelíbilo jak mu zabili spider manovu přítelkyni a doufám že tam budou hrát ti samí herci. Doufám že tam bude hrát ten stejný herec toho spider mana a taky doufám, že se tam objeví Emma Stone, která hrála jeho přítelkyni. Jediný co mi vadilo na II bylo, že umřela Emma Stone

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY