Předzvěst Comic-Conu: Toy Story a Jurský svět

Vydáno: 21.07.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Pokud čtete novinky na FilmServeru pravidelně, v následujících dnech nejspíš budete alergičtí na slovo "Comic-Con. Zajímají-li vás ale velkorozpočtové snímky, nevyhnete se mu, protože právě na něm budou představovány.
Plakát filmu  / Jurassic WorldComic-Con ještě nezačal, ale předběžně je odhalováno, na co se návštěvníci mohou těšit. Součástí podobné akce je i sběratelský merchandising, který bude dostupný pouze těm, kteří budou o víkendu v San Diegu na akci důležité nejenom pro filmové fanoušky, ale i pro studia. O limitovaných edicích kultovních děl společnosti 20th Century Fox na blu-ray jsme již psali, ale vedle disků budou ke koupi i plakáty vyhotovené speciálně pro tuto akci. Vlevo vidíte nový k dobrodružnému thrilleru Jurassic World, který má být sequelem a zároveň rebootem dinosauří franšízy. Níže se můžete podívat na další, který taktéž pracuje s motivem dávno vyhynulých tvorů, ale náleží přitom novému pixarovskému kraťasu Toy Story That Time Forgot. Plakát k Jurassic World je od Marka Englerta, k Toy Story od Mika Mignoly. Ano, toho Mika Mignoly, komiksového autora, jehož jméno bývá nejčastěji spojováno s Hellboyem.

Plakát filmu  / Toy Story That Time ForgotJak je u Jurassic World zvykem, obrázek se nejprve objevil na twitterovém účtu režiséra Colina Trevorrowa, který ke komunikaci s fanoušky používá nová média, aby předešel únikům informací. O přítomnosti velociraptorů se ví, ale otázkou je, jakou roli sehrají dinosauři v novém pixarovském kraťasu Toy Story That Time Forgot, který by měl být vysílán na televizní stanici ABC koncem tohoto roku. Známa je pouze zápletka, kdy se staří známí ocitnou v nehostinném teritoriu a je na "triceratopce" Trixie, aby všechny dovedla zpátky do pokoje Bonnie. V hlasovém obsazení uslyšíme Toma HankseTima Allena (což znamená, že Woody a Buzz nebudou chybet) či - z těch známějších - Timothyho Daltona či Joan Cusackovou. Novou postavu zvanou Reptillus Maximus (narážku na skoro patnáct let starou historickou epiku Gladiátor jste poznali, že?) namluví Kevin McKidd.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY