Úsvit Planety opic vyjde na blu-rayi s Ceasarovou bustou

Vydáno: 20.07.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Obal prodává a u Foxů si toho jsou dobře vědomi. A taktéž ví, že si sběratelské a limitované verze filmů kupují fanoušci, mezi nimiž je nejvíc sběratelů. Nejvíc jich bude na Comic-Conu, kde bude představeno opičí BD.
BD obal filmu Úsvit planety opic / Dawn of the Planet of the ApesByly doby, kdy byly jako první informace o připravovaném DVD/BD zveřejňovány bonusové materiály. Doby jsou dávno pryč, první se na síť dostává podoba limitovaných edic balení - a v poslední době jsou čím dál tím oblíbenější busty. Po komiksové adaptaci Amazing Spider-Man 2, která bude k dostání i se svítící hlavou Electra, vydají Foxové Úsvit planety opic s bustou Ceasara.

Návštěvníci Comic-Conu v San Diegu budou mít exkluzivní možnost předobjednat si telefonicky, či online edici s Ceasarovou hlavou. Oficiální vydání je pak plánováno někdy na konec tohoto roku. A co bude tato edice obsahovat?

BD obal filmu Úsvit planety opic / Dawn of the Planet of the ApesVedle opičí hlavy, ve které by měly být disky uloženy, i booklet nazvaný Planet of the Apes: Building an Icon, který na více než tří stranách bude obsahovat text a doprovodné fotografie a náčrty vztahující se k celé franšíze. Součástí budou i čtyři karty s portréty opic, které budou ve stavu válečné připravenosti. V balení nebude jenom Úsvit Planety opic (na dvou discích, jeden pro 2D a jeden pro 3D verzi), ale i všechna dosavadní celovečerní filmová dobrodružství od roku 1968.

Žel bez bonusových disků. A rozhodně se nebude jednat o nejúplnější vydání, protože před lety vyšla jiná verze s bustou taktéž Ceasara, ale toho z původní série. V ní nejenom že nechyběly bonusové disky, ale měla "navíc" i seriálovou verzi, která u nás byla jednu dobu vysílána na televizních obrazovkách. Na její podobu se můžete podívat níže: 


BD obal filmu Planeta opic / Planet of the ApesDVD obal filmu Planeta opic / Planet of the Apes



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY