Scarlett Johansson si umí změnit barvu vlasů silou mysli

Vydáno: 15.07.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

A dokáže toho mnohem víc. Mít dokonalý přehled o prostorově vzdáleném místě. Pohledem zastrašit policejního psa. Nesvede ovšem otevřít kufřík. To (a naštěstí už ne moc víc) v klipech z Bessonova akčního thrilleru Lucy.
Scarlett Johansson ve filmu  / LucyLuc Besson před lety prohlásil, že hodlá skončit s kariérou filmového tvůrce (režiséra, scenáristy, producenta), protože chce, aby jeho filmografie měla určitý počet titulů. Nepamatuji si už přesně, jestli jich bylo deset, protože toho filmaři hodně nakecají (a pouhá novinka mi nestojí za dohledávání), ale je škoda, že své rozhodnutí změnil.

Dobře, to jsme měli povinnou variaci na "Luc Besson točil v 90. letech pecky, nyní plodí přinejlepším zapomenutelné průměrné žánrovky". Lucy se k ním nejspíš připojí, protože se nevyhne srovnání s jinými silnými ženskými hrdinkami v Bessonově filmografii - a Brutální Nikita i Johanka z Arku jsou stále velmi nadprůměrnými snímky.

Scarlett Johansson ve filmu  / LucyPředchozí klipy slibovaly zábavu, ale po dvou nových, na které se můžete - ale nemusíte! - podívat níže, jsou veškeré naděje v... tam, kde se již několik let nachází kariéra Luca Bessona. Velmi těžko se potlačuje nedůvěra ve fikci, když je zápletka založena na tom, že díky novému přípravku Lucy dokáže využívat více než deset procent své mozkové kapacity, což využívá ke změně barvy vlasů a ke zlým pohledům na psa. No, aspoň tam hrají Morgan Freeman a Choi Min-sik.

Klip "Kufřík" z filmu Lucy (2014).

Klip "Drogy" z filmu Lucy (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY