Velká šestka: Animovaná marvelovka má nový trailer

Vydáno: 15.07.2014 15:25 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Big Hero 6 neboli Velká šestka odhaluje po novém spotu a šestici fotografií také plnohodnotný trailer. Jak se prezentuje animovaná superhrdinská marvelovka v první pořádné upoutávce?
Kampaň na novou disneyovku Velká šestka, která je zároveň první animovanou adaptací marvelovského komiksu, sází na postavu nemotorného robota Baymaxe, jenž se postará ve filmu o velkou část humoru. Jinak tomu není ani ve dvou nových, nyní již plnohodnotných trailerech, které věnují veškerou pozornost komickým scénkám mezi ústřední postavou mladého vynálezce Hira a jeho robotického společníka.

První trailer je navíc netradičně rámován "výslechem" na policejní stanici, který slouží k rozehrání zábavného skeče s lepící páskou. Načrtnutí ústřední dějové linie ohledně vytvoření týmu mladých superhrdinů, kteří se spojí v boji proti superpadouchovi, se přitom objeví až na úplném konci traileru, což je strategie v rámci animované velkoprodukce (od studia Ledového království a Raubíře Ralfa) docela nevídaná. Japonská upoutávka je zase kratší, ale opět klade hlavní důraz na vztah mezi dvěma ústředními protagonisty.

Uvidíme, jak si s výsledkem poradí režiséři Medvídka Pú a Bolta, protože smíchání americké a japonské poetiky do jednoho celku není vůbec lehký úkol. Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Velká šestka

Japonský trailer filmu Velká šestka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY