Colin Farrell jako True Detective?

Vydáno: 12.07.2014 17:30 - | foto: HBO

Programový ředitel HBO Michael Lombardo prohlásil, že scénáře k 2. sezóně True Detective jsou ještě lepší. Mění se ale počet protagonistů, z původně oznámených tří se stali čtyři, což zavdává ke castingovým spekulacím.
Colin Farrell ve filmu Total Recall / Total RecallKdo nahradí Woodyho Harrelsona a Matthewa McConaugheyho, zněla jedna z nejčastějších otázek po skončení první série již dnes kultovního seriálu Temný případ? Jména, o nichž se spekuluje, jsou více než zajímavá a dalo by se napsat, že i hvězdná. Jak ale řekl Lombardo, "lidé, které obsadíme, mají známá jména, ale casting hvězd nebyl naší ambici - skvělé psaní přitahuje skvělé herce". A kdo že mají být ti skvělí herci? 

Nejznámějším jménem je jednoznačně Colin Farrell, který by měl ztvárnit jednu z hlavních rolí. Vše je ale zatím v rovině jednání. Přidat by se k němu měl jeden z představitelů X-Menů Taylor Kitsch. Nejmladší z těch, o nichž se uvažuje, je Garrett Hedlund, který se proslavil rolí v TRON: Legacy 3D. Všechna známá jména jsou ale zatím v jednání, ani jedno není potvrzeno. 

Matthew McConaughey ve filmu Temný případ / Dovede někdo z nich překvapit tak, jako se to povedlo McConaugheymu, který měl celkově velmi úspěšný rok zakončený Oscarem za Klub poslední naděje? Farrell už předtím ukázal, že je velmi dobrým hercem, který má dostatek charismatu a talentu. Musel by ale projít radikální transformací, která by si získala pozornost divácké i kritické obce. Vše tak záleží na scénáři Nica Pizzolatta, který zatím napsal dvě epizody druhé série (a reakce od čtenářů jsou nadšené), jež by měla být zasazena do Kalifornie a měla by mít až čtyři hlavní postavy. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Colin by byl sen! Role nějakýho depkaře by mu s... (Dave, 12.07.2014 19:13) Reagovat

    Colin by byl sen! Role nějakýho depkaře by mu strašně sedla!

  • temný případ (miriam, 28.07.2014 14:00) Reagovat

    Nic lepšího jsem neviděla v poslední době,vačkoliv jsem fajnšmekr na opravdu dobré filmy. SKVĚLÝ Matthew !!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY