Co natočí Guillermo del Toro před Pacific Rim 2?

Vydáno: 10.07.2014 19:30 - | foto: facebook tvůrce

Pacific Rim - Útok na Zemi jenom z části využíval možnosti vyprávění napříč několika médii, když filmu předcházel komiksový prequel. Pokračování bude mít nejenom komiks, ale i animovaný seriál. Ovšem ještě předtím...
Fotografie z filmu Pacific Rim - Útok na Zemi /
... ještě předtím Guillermo del Toro natočí menší film; podobně jako Peter Jackson proložil dvě tolkienovské trilogie detektivním melodramatem Pevné pouto a Michael Bay před sequelem/rebootem transformerovské franšízy režíroval satiru amerického snu Pot a krev. Natáčet by měl začít na přelomu února a března příštího roku. Mnoho informací o připravovaném projektu ale neposkytl.

Ví se, že se bude jednat o menší film, který by měl být černobílý a který nezabere příliš času, protože bude natočen a dokončen v mezeře mezi předprodukcí a produkcí Pacific Rim 2. A jelikož jde o del Tora, nejspíš nikoho nepřekvapí, že ani v malém černobílém filmu nebude chybět monstrum. 

John Hurt, Ciarán Hinds ve filmu Jeden musí z kola ven / Tinker Tailor Soldier SpyZmínil se také o obsazení, které by dle něj nemělo být příliš početné. Pro jednu z rolí by chtěl Johna Hurta, ale nebude se jednat o hlavního hrdinu. Jako ve Faunově labyrintu bude v centru vyprávění hrdinka. Jméno herečky ale neřekl, pouze naznačil, že není příliš známá, protože zatím hrála pouze v jednom krátkometrážním a jednom celovečerním filmu. A právě v kraťasu ho zaujala. Až budeme vědět víc, budeme vás informovat. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY