X-Men: Rozšířená Budoucí minulost?

Vydáno: 07.07.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Upoutávky na X-Men: Budoucí minulost obsahovaly záběry, které se nakonec neobjevily ve filmu. Je ale nově potvrzeno, že se jich dočkáme na DVD/Blu-ray vydání, a to nejspíš v režisérské verzi!
Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Evan Peters ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastSociální sítě jsou v současnosti důležitým zdrojem informací, protože se z nich člověk jako první dozvídá věci, které ještě nebyly oficiálně oznámeny. Uživatelka Xena Lawless v jednom svém twitterovém statusu adresovaném několika vlivným lidem požádala o prodlouženou či režisérskou verzi retro sci-fi X-Men: Budoucí minulost. A odpověděla jí producentka Lauren Shuler Donner, která potvrdila, že bude - a to ještě letos, i když si budeme muset počkat.

Zatím se neví, v jaké podobě bude film na DVD/Blu-ray prezentován. První díl x-menovské franšízy vyšel na starším médiu hned dvakrát, z toho podruhé jako X-Men 1.5, kdy bylo možné si film pustit nejenom s audiokomentářem a záběry z natáčení, ale i v rozšířené verzi, do které byly vloženy vystřižené scény. Bohužel tyto nebyly postprodukčně upraveny a v případě prodloužené sekvence po ní následovala její kratší varianta z kinoverze. Snad u X-Men: Budoucí minulost bude nikoliv jenom kinoverze s odskoky do prodloužených a vystřižených scén, ale regulérní režisérská verze, jako tomu bylo u posledního Wolverina.

BD obal filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastA co že by mělo být navíc? Minimálně jedna diskutovaná scéna, v níž se objeví Rogue. Spekuluje se, že Magneto a Iceman ji měli jít osvobodit z X-Mansion střeženého Sentinely, aby pomohla v té době raněné Kitty snažící se udržet Wolverina v minulosti. Pokud by tato pasáž byla zahrnuta do sestřihu, jednalo by se o alternativní verzi, jelikož v této nepoužité scéně měl Iceman zemřít. Jedinou jistotou je, že by dříve neviděné alternativní/vystřižené/prodloužené scény měly obsahovat režisérův audiokomentář, protože již dříve byla zveřejněna fotografie z jeho namlouvání.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY