Fury: První trailer na válečný film s Bradem Pittem

Vydáno: 25.06.2014 09:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér David Ayer se po policejních žánrovkách vydává do druhé světové války, na jejímž konci bude velitel tanku Brad Pitt a jeho posádka bojovat proti posledním německým jednotkám. Trailer vypadá výborně.
V podstatě jde jen o potvrzení dojmů z dva týdny starého featurette. Válečný snímek Davida Ayera o tanku, který se v posledních dnech druhé světové války vydá do boje proti posledním německým jednotkám, vypadá stále výborně. Oproti ostatním žánrově spřízněným filmům se však Fury vymezuje hlavně zaměřením na pětici postav, jímž vévodí charismatický Brad Pitt jako seržant Wardaddy, a také vyprávění, jenž bude zřejmě omezené pouze na perspektivu titulního tanku.

Vedle vyřizování si účtů s nacistickým Německem bude však snímek i příběhem bojácného nováčka Normana Ellisona (Logan Lerman), který poprvé na vlastní kůži pocítí válku a stane se pravým vojákem. Z traileru (a sloganů v něm použitých) jde však také vycítit, že kromě poukazování na válečné hrůzy filmu půjde hlavně o to ukázat důležitost pospolitosti týmu, v němž je jeden odkázaný na druhého.

Ayer je samozřejmě mimo psychologizované sondy do hlav členů policejních jednotek (zde válečných) i režisérem, který hravě zvládá špinavou a realistickou akci. Té bychom se měli dočkat i ve Fury, jenž přichází s několika lákavými tankovými přestřelkami. Zda film opravdu potvrdí kvality svého traileru, se přesvědčíme 13. listopadu v našich kinech.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát.

Originální trailer filmu Fury


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY