Trailer na film od legendárního tvůrce Watchmenů

Vydáno: 23.06.2014 15:30 - | foto: facebook tvůrce

Co dělá Alan Moore, když se zrovna nezapisuje do historie komiksu? Vybírá peníze na Kickstarteru, aby mohl režírovat sérii krátkých filmů nevhodných pro lidi se slabší povahou. Trailer v článku, ale byli jste varováni.
Fotografie z filmu Liga výjimečných / The League of Extraordinary GentlemenAlan Moore nemá rád americké adaptace svých komiksů, čemuž se nelze divit, když z nich vzešlo něco tak nejapného jako Msta přichází z močálu anebo Liga výjimečných. Dá se pozastavovat nad tím, proč se mu nezamlouvalo V jako Vendeta, které navzdory zploštění bylo povedené, ale tam šlo o politickou věc (jeho komiks byl komentářem k thatcherismu, film se vyjadřuje k bushovské invezivní éře). K Strážci - Watchmen se sice vyjádřil pochvalně, ale pro jedno kvítí... znáte to. 

Nyní bude pro změnu hodnoceno jeho filmové dílo, protože spolu s Mitchem Jenkinsem se rozhodl natočit sérii krátkých filmů. Projekt, označený jako Show Pieces, by měl být především atmosferický a výstřední - kombinace klaunů a hororu v prvním teaseru příslibům dává za pravdu.

Na krátkou ukázku z kraťasu His Heavy Heart, ve kterém hrají Darrel D´Silva, Andrew Buckley a Khandie Khissess, se můžete podívat níže. Zhlédnutí nedoporučujeme coulrofobikům.

Upoutávka na His Heavy Heart (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY