Iron Man obhajuje svého otce v prvním traileru na Soudce

Vydáno: 20.06.2014 12:28 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Co se stane, když se v jednom filmu spojí režisér Nesvatbových, představitel Iron Mana a herecká legenda Robert Duvall? Vznikne soudní drama s názvem Soudce, které by mohlo pokukovat po Oscarech.
I když Robert Downey Jr. nehraje zrovna v Iron Manovi, stále se chová jako Tony Stark. Scenáristé zřejmě herci, který si svým charismatem vydobyl jedno z nejzvučnějších jmen současného Hollywoodu, píší role rovnou na tělo, tak není podivem, že si v rodinném/soudním dramatu Soudce zahraje floutkovitého právníka, který je před všemi o dva kroky dopředu. Tedy až do té chvíle, než se dozví, že musí obhajovat svého otce-soudce s Alzheimerovou chorobou, který byl usvědčen z vraždy.

Těžko říci, zda je snímek možné odhadnout jako jednoho z letošních oscarových koní, když za filmem stojí režisér David Dobkin, jenž natočil rozvernou komedii Nesvatbovi, a jeden ze scenáristů Gran Torina nebo nového RoboCopa. O výjimečnosti titulu nepřesvědčuje ani samotný trailer, jenž bychom mohli zařadit do kolonky precizně odvedené práce bez žádné přidané hodnoty. Tou by však mohlo být herecké obsazení, které kromě „vážnějšího“ Downeyho nabídne také hereckou legendu Roberta Duvalla v titulní roli.

Premiéra filmu je naplánována na letošní podzim, tedy v část roku, kdy se snaží filmaři po letní blockbusterové sezóně vyrukovat s ambicióznějšími tituly hodnými akademického zájmu. Uvidíme, jestli se ho dočká také Soudce nebo půjde jen o nenáročnou soudní žánrovku.

P. S. Lorne Malvo je v přestrojení za právníka?


Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Soudce


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY