Nespoutaný Django se střetne se Zorrem

Vydáno: 23.06.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Nedávno jsme vás informovali, že Quentin Tarantino v Cannes nadhodil myšlenku na seriálovou verzi Nespoutaného Djanga, která by měla obsahovat víc než hodinu nepoužitých scén. A to nejsou jediné plány s touto postavou.
Fotografie z filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedNespoutaný Django se totiž dočká cross-overu, ve kterém bude proti padouchům bojovat po boku s jinou legendární postavou, která se zastávala vykořisťovaných - Zorrem. Nesetkají se ale na plátnech kin, nýbrž na stránkách komiksu pojmenovaného poněkud nenápaditě Django/Zorro. Zatímco Zorro vycházel již od roku 1919, Django se v komiksu objeví teprve podruhé. Poprvé se do něj podíval v adaptaci nikoliv filmu, ale původního scénáře, ve kterém byly obsaženy i scény, které byly buď vystřiženy, nebo dokonce nenatočeny.

Potěšující zprávou je, že scénář napíše nejenom Matt Wagner, který je zodpovědný za komiksy jako Zorro a Zorro Rides Again, ale i Reginald Hudin (podepsaný pod komiksovou adaptací Nespoutaného Djanga) a Quentin Tarantino. Vydání je naplánováno na druhou polovinu tohoto roku. Doufejme, že se některé komiksové vydavatelství rozhodne uvést crossover i na náš trh. Zájemci by se určitě našli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY