Transformers 5, Star Trek 3, G. I. Joe 3 a další v roce 2016

Vydáno: 19.06.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Vyrábět sequely k úspěšným titulům je zaručená sázka na jistotu, proto od ní hollywoodská studia nehodlají ustoupit. S prvním předběžným plánem se přihlásilo studio Paramount, které plánuje rovnou šest sequelů.
Channing Tatum, Dwayne Johnson ve filmu G.I. Joe: Odveta / G.I. Joe: Retaliation2015 měl být tím blockbusterově "nejnahuštěnějším" rokem všech dob - nyní to ale vypadá, že bude mít velkou konkurenci. Je totiž dost možné, že co do číslovek obsažených v názvu ho hravě překoná rok, kdy do kin mimo jiné dorazí souboj Batmana se Supermanem. Studio Paramount totiž na nedávné konferenci CinemaEurope oznámilo své plány na nadcházející léta, v nichž nechybí šest sequelů a jeden remake - pokračuje tak v tradici navazování na úspěšné a renomované značky, které se již několika díly osvědčily v minulosti.

Nejprve tedy projekty, o nichž už nějakou dobu víme. Jediným remakem bude Ben-Hur, nová verze od Timura Bekmambetova (Wanted), která dorazí 26. února 2016. O tři měsíce později už dorazí první sequel, a to Policajt z Beverly Hills 4, v němž se pod režijním dohledem Bretta Ratnera vrátí Eddie Murphy. Zatím bez přesného data premiéry byly na rok 2016 ohlášeny také snímky Transformers 5, G.I. Joe 3, Star Trek 3, Paranormal Activity 5 a Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 2.

Alice Eve, Chris Pine ve filmu Star Trek: Do temnoty / Zatímco u první tří titulů je další pokračování samozřejmostí (dvě výdělečné franšízy založené na hračkách / třináctý díl zavedené série), zbylé dva vzbuzují otázky. Paranormal Activity 5 mělo být uvedeno už loni na podzim, poté se přesunulo na letošní podzim a nakonec bude uvedeno až v roce 2016? Hůře pochopitelný je sequel fantasy béčka Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, které ani nebylo kdovíjak úspěšné (hlavně v USA).

Pokud je pro vás rok 2016 daleko, můžete se těšit alespoň na rok 2015 - tam Paramount uveden například pátý díl Terminátora, třináctý díl Pátku třináctého a pátý díl Mission: Impossible.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY