Plnohodnotný trailer na Expendables 3 je tady!

Vydáno: 17.06.2014 11:22 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Konečně jsme se dočkali. Sly a jeho parta přichází s plnohodnotným trailerem k týmovce Expendables 3, který naplňuje požadavky správného akčního výplachu - hlášky, zbraně a výbuchy jsou jen začátek.
"What you gonna do? Reload." Arnoldova otázka a Slyova odpověď mluví v tomto akčním výplachu za vše - série Expendables se totiž blíží do svého finále a nabízí další porci toho stejného co předchozí díly. Ne že by to vyloženě vadilo, protože film od filmu se proměňuje herecký ansámbl, což přináší další porci sebeshazovačných hlášek a pomrkávání na nostalgické fanoušky. První upoutávka po staromilských teaserech navíc přináší poněkud dravější střih a jde vidět, že se posouvá od "dědkovského" humoru pro zasvěcené k více modernější podívané ve stylu dnešních akčních filmů.

Cílení na mladší publikum je zřejmě jak z hlediska čím dál více mladých obličejů v obsazení (Kellan Lutz, Glen Powell...), tak i ratingu PG-13, který je na hony vzdálený dvěma předchozím eRkovým dílům, kde se nešetřilo sprostými nadávkami a stříkající krví. Na tu se v Expendables 3 určitě nedostane, ale i tak nás čeká zřejmě slušný bodycount - nováček Patrick Hughes podle traileru docela zvládá i akci, které bychom se měli dočkat dokonce více než v předchozích dílech. Navnazuje navíc i na souboj Stallona s arcipadouchem Melem Gibsonem, při němž se budou rozbíjet zdi...

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Expendables 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY