Dinoboti a Decepticoni v nových spotech k Transformers 4

Vydáno: 15.06.2014 17:30 - | foto: facebook tvůrce

Ačkoliv ve spotech zazní, že věk Transformerů skončil, čtvrté pokračování s podtitulem Zánik se nás bude snažit přesvědčit, že auta transformující se v obří roboty nejsou vyhynulým druhem.
Fotografie z filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionTransformers: Zánik mají premiéru za necelé dva týdny, a tak se v následujících dnech až týdnech dočkáme nového audiovizuálního materiálu. Kampaň byla prozatím poměrně skromná, když na rozdíl od komiksových adaptacích na nás nechrlila jednu upoutávku/spot/klip za druhou/druhým, ale u Hasbra nejspíš potřebují zvýšit prodej hraček, čili jsou na scénu uvedeni noví Transformeři - Dinoboti - a nový záporák, jehož identita zůstává záhadou.

Trojice nových spotů má stručné a výstižné názvy: "Invaze", "Záporák", "Dinoboti". Podle nich poznáte, co v nich bude hlavní atrakcí: v prvním digitální záběry destrukce, v druhém digitální záběry destrukce způsobené záporákem a ve třetím digitální záběry destrukce, kterou se snaží odvrátit Dinoboti. A poslední ještě láká na to, že Zánik se stejně jako "trojka" natáčel ve 3D, což znamená, že by vám ten digitální bordel měl padat přímo do ksichtu.

Destruction porn si užijte níže, v diskuzi nám můžete dát vědět, jestli na "Transky" půjdete ve 2D (s titulky), ve 3D (zatím to vypadá, že jenom s dabingem), nebo do IMAXu (jako u dvojky a trojky by se měl u vybraných scén atrakcí přepínat formát).

TV Spot "Invaze" k filmu Transformers: Zánik (2014).

TV Spot "Záporák" k filmu Transformers: Zánik (2014).

TV Spot "Dinoboti" k filmu Transformers: Zánik (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY