22 Jump Street bude mít na Blu-ray alternativní sestřih

Vydáno: 12.06.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Pokračování celovečerní adaptace kultovního seriálu ještě ani nedorazilo do kin a již je známa část jeho bonusové výbavy. Na co se můžou fanoušci komedií těšit na DVD a Blu-rayi s 22 Jump Street?
Fotografie z filmu  / 22 Jump StreetPředevším je to alternativní sestřih, který ale nebude mít podobu prodloužené verze snímku, do které budou začleněny dříve vystřižené, protože komisi udělující rating příliš dráždící scény. Naopak půjde o verzi, která bude dlouhá deset minut, protože nebude obsahovat vůbec žádný vtip. Dle dvojice režiśerů Phil LordChris Miller půjde o velmi konceptuální záležitost, která je napadla během postprodukce.

Během ní a na základě testovacích projekců (a reakcí diváků na nich) bylo vystříháno 45 minut materiálu, který bychom měli mít možnost zhlédnout v rámci vystřižených scén na DVD a BD. Zjistilo se totiž, že diváci nejlépe reagují, když jsou spolu v jedné scéně Channing Tatum a Jonah Hill, a tak byly vystřiženy ty, kde je jenom jeden z nich... a také ty, které se věnují vedlejším postavám a liniím vyprávění.

Channing Tatum, Jonah Hill ve filmu  / 22 Jump StreetPodle dosavadních ohlasů se jedná o jeden z nejlepších snímků letošního léta - a rozhodně nejlepší komedii. S blížícím se datem vydání vám přineseme další podrobnosti o bonusové výbavě, která by pro náš trh měla být shodná se zahraničím (a dá se předpokládat, že u ní nebudou chybět české titulky). Do té doby si můžete v obchodech pořídit LEGO® příběh, pod kterým jsou taktéž jako režiséři a scenáristé podepsáni Phil Lord a Chris Miller. Oběma variantám vydání (2D i 3D) se budeme věnovat v naši BD recenzi již příští týden.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY